Privatlivspolitik for SPANVALL

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Spanvall (“vi” eller “os”) indsamler og behandler dine personlige oplysninger. Vi ønsker, at du altid føler dig tryg, når du efterlader dine personlige oplysninger til os, så i denne privatlivspolitik vil vi forklare, hvilke personlige oplysninger vi bruger fra dig som kunde.

1. DATAANSVARLIG

Spanvall ApS er dataansvarlig for dine personoplysninger og vores kontaktoplysninger er:
Spanvall ApS
Hareskovvej 17 i
4400 Kalundborg
Danmark
Telefon: + 45 70 26 01 81
Email: spanvall@spanvall.dk
momsnr. 35661492

2. BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:
a) Levering af varer: Personoplysninger bruges til at levere Spanvalls produkter og for bedst muligt at betjene, kommunikere og informere dig om vores produkter.
b) Markedsføring: Personlige oplysninger bruges til markedsføringsformål, herunder målrette vores tilbud til dig og kommunikere med dig baseret på din interesse i vores forskellige produkter.
c) Hjemmesider: Personlige oplysninger indsamles fra dig, når du bruger vores hjemmesider. Vi bruger disse oplysninger til at optimere brugeroplevelsen ved at tilpasse indholdet samt udvikle og forbedre vores hjemmesider. Persondata bruges også til at lave analyser og statistik over besøgene på vores hjemmesider.

3. PERSONOPLYSNINGER SAMLET

Eksempler kan vi indsamle og behandle følgende oplysninger om dig til følgende formål:
a) Levering af vores produkter
Personlige oplysninger: Navn/firmanavn, adresse, telefonnummer, mobilnr. E-mailadresse, faxnummer, kundenummer, kundegruppe, produktgruppe.
b) Marketing
Personlige oplysninger: Navn/virksomhedsnavn, adresse, telefonnummer, mobilnummer. e-mailadresse, faxnummer, kundenummer , Kundegruppe, Produktgruppe, Tidligere køb.

c) Optimering af brugeroplevelsen på vores websteder
Personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, mobilnr. e-mail-adresse, IP-adresse, interesser.

4. KILDE

Når vi indsamler personlige oplysninger fra andre kilder end dig personligt, kan sådanne kilder være:
a) Onlinekilder såsom sociale medier eller offentligt tilgængelige oplysninger.
b) Myndigheder, adresseinformationstjenester, kredit informationsbureauer, inkassobureauer mv.

5. GRUNDLAG FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Vores behandling af dine personoplysninger til ovenstående formål er baseret på følgende retsgrundlag:
a) Levering af varer/produkter
Behandlingen af ​​dine personoplysninger er nødvendig for at opfylde en ordre/kontrakt med dig eller til at handle på din anmodning forud for indgåelse af ordren/kontrakten.
b) Markedsføring
Behandlingen af ​​dine personoplysninger for at tilpasse vores markedsføringskommunikation til dig er baseret på vores interesse i at give dig som kunde den bedst mulige information om vores produkter.
c) Optimering af brugeroplevelsen på vores digitale platforme
Behandling af dine personoplysninger med henblik på at optimere din oplevelse på vores hjemmeside.
d) Statistik
Behandlingen af ​​dine personoplysninger er baseret på vores legitime interesse i at udarbejde statistik og analyser for at sikre funktionaliteten og kvaliteten af ​​vores produkter, samt give dig den bedst mulige rådgivning og sparring.

6. ANSVARSFRASKRIVELSE AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Vi kan videregive dine personoplysninger til følgende kategorier af modtagere, både i Danmark og i andre lande, også uden for EU:
a) Leverandører og transportører, som vi samarbejder med, og andre, der støtter vores forretning ( banker, inkassobureauer osv.).
b) Offentlige myndigheder såsom politi og skattemyndigheder, hvis de har en legitim grund til at få adgang til personoplysninger.

7. DINE RETTIGHEDER

Du har altid ret til:
• Anmode om rettelse af dine personoplysninger,
• Anmode om udskrift af dine personoplysninger,
• gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger for direkte markedsføring og tilbagekalde dit samtykke, forudsat at vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke. Din tilbagekaldelse vil ikke påvirke lovligheden af ​​den behandling, der blev foretaget før din tilbagetrækning af dit samtykke.
Under visse omstændigheder, som yderligere beskrevet i den gældende databeskyttelseslovgivning, er du også berettiget til:
• at gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger og opnå begrænsninger i behandlingen af ​​dine personoplysninger,
• Anmode om, at vi sletter dine personoplysninger,
• Modtage de personoplysninger om dig, som du har opgivet i en struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

8. SPØRGSMÅL OG KLAGER

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne privatlivspolitik eller vores behandling af dine personlige data, er du velkommen til at kontakte os på den telefon eller e-mail, der er angivet øverst i denne privatlivspolitik.
Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine synspunkter. Vi vil altid gøre vores bedste for at behandle dine personoplysninger på den bedste og sikreste måde. Men hvis du mener, at vi ikke lever op til vores ambitioner, har du altid mulighed for at indgive en klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet.

Sidst opdateret: 24. maj 2018 / PN