Strøelse i verdensklasse – siden 1969

At være en familieejet virksomhed betyder meget for ejerne ved at have en veldrevet virksomhed, der giver familien og dens ansatte og samarbejdspartnere en fast indkomst og være i en virksomhed, hvor det er behageligt at arbejde.

Spanvall importerer og fremstiller sengetøj til alle former for dyrehold. Disse omfatter private stalde, distributører, rideskoler, klubber og store stutterier. Vores kunder tæller også store hønsefarme, både herhjemme og internationalt, samt slagterier og ægproducenter.

Vores loyale kunder omfatter også kvæg- og svineavlere.

Vores hovedkontor ligger i Kalundborg, Danmark, og hver dag distribuerer vi vores produkter i hele Danmark, Skandinavien, Europa og store dele af resten af ​​verden. Vi er specialister i fjerkræ-strøelse og tilbyder vores fjerkræ-strøelse til store gårde og slagterier samt bedriftsdrift.

Vi lægger stor vægt på fleksibilitet og tilbyder vores kunder alle former for levering, blandt andet levering med trailer, lastbil, container, med skib mv.

Partikelstørrelsen er unikt sammensat og sigtet flere gange for at opnå optimal absorberingsevne. Sengetøjet har et kontrolleret fugtindhold.