Strøelse i verdensklasse – siden 1969

Spanvall er en familieejet strøelsesvirksomhed, hvis oprindelse går tilbage til 1969, da virksomhedens grundlægger Kaj Østergaard, som var involveret i slagtekyllingebranchen, havde brug for strøelse til eget forbrug.

Siden da har vi sat vores lid til vores patenterede strøelse til slagtekyllinger, som er unikt sammensat og sigtet flere gange for at opnå den optimale sugeevne – en egenskab, der giver strøelsen et kontrolleret fugtindhold.

Da Kaj Østergaards efterkommer, Jacob Østergaard, overtog virksomheden i 2014, har vi været tro mod vores grundlæggende principper om at være en familieejet virksomhed. Vores kerneværdier som familieejet virksomhed danner grundlaget for vores engagement med vores medarbejdere og partnere over hele verden.

I dag har vores familievirksomhed ekspanderet internationalt, og vi opererer nu på en lang række markeder over hele verden, hvor vi leverer strøelse af høj kvalitet til alle slags dyrehold, herunder grise, kvæg, heste og slagtekyllinger.

Vi er mere end bare en strøelsesvirksom; vi er en global leder inden for virksomhedsansvar, der innoverer bæredygtige løsninger til gavn for dyrevelfærden. Derfor søger vi hele tiden at øge vores ekspertise og viden inden for landbrug, som vi entusiastisk deler med landmænd over hele verden.