Velkommen til Spanvall

TEAM SPANVALL

” Det er en fornøjelse, at mærke den stærkt stigende interesse der er for vores strøelse til dyr, også i udlandet.

Spanvall, er et stærkt team af medarbejdere, der hver dag giver vores kunder den bedste rådgivning, vejledning og sparring inden for produkterne.

Vi ved at pris, mængder, kvalitet og levering er de vigtigste faktorer, når det gælder strøelse- hvilket betyder, at vi er i konstant udvikling, og vil være de bedste på markedet, netop indenfor disse parametre.

Velkommen. ”

Vi glæder os til at kunne levere Danmarks bedste strøelse til dig.

Med venlige hilsner

TEAM SPANVALL

Følg os

Facebook
Instagram

Om os

Spanvall importerer og producerer strøelse til alle slags dyrehold. Herunder private hestestalde, forhandlere, rideskoler, klubber samt større stutterier. Vores kunder indbefatter også større kyllingeproducenter både indlands og udlands, samt slagterier og æggeproducenter.

Endvidere har vi også kvæg- og svineproducenter som trofaste kunder.

Vi har hovedkontor i Kalundborg og distribuerer hver dag varer ud i hele Danmark, Skandinavien, Europa samt store dele af verden. Vi har specialiseret os indenfor kylling strøelse med vores Poultry Bedding til større landbrug og slagterier, samt farm management.

Vi lægger stor vægt på, at være fleksible og tilbyde vores kunder alle former for levering, bl.a. mulighed for levering med lastbil med medbringer truck, container leverancer, skib mv.